testosteron

Az utolsó független hely az interneten. Csak őszinte visszajelzések!

a nullarol szexmesterig

Hogyan értem el 4 éjszaka alatt 21 centis péniszt, melyet a legjobb csajok is meg akarnak lovagolni

before-after
user TestosterON
message HOZZÁSZÓLÁSOK (10)

Acélkemény, XXL méretű csomag, amely legalább 62 percig nem lankad le. Anál és háromszög hetente 5 alkalommal felizgult csajokkal... Egy dumás erotomán pofázásaként tekinthetsz erre vagy kipróbálhatod a SZUPERgélt a pénisz tartós megnagyobbítására. Kevesebb időt vesz igénybe, mint ennek a bejegyzésnek az elolvasása. Az első +2 centit már 3 perc után megszereztem!

Királyi méretű fasz, melyre a legnehezebben elérhető csajoknak is térden állva kell időpontot foglalnia - ez nem mindig volt így... Az én esetemben a természet egy igazán aljas köcsögnek bizonyult. Vicces 11 cm-es merevedés! Az egyetlen öröm, amit egy ilyen csekély pisilő egy nőnek okozni tudott, a gúny volt.

A középszerű élet

Az első alkalom leírása hosszabb ideig tartana, mint maga az akció, húzzunk rá tehát leplet. Ezután se ment jobban a csajok felszedése. Egy tali-dugás megbeszélése általában ezzel végződött:

chat
chat
chat
chat

Egy rövid, vékony fütyivel, amely még pornónézés közben is alig állt fel, komoly kapcsolatra még csak nem is gondoltam. De amúgy se volt szükségem senkire állandó jelleggel. Csak azt akartam, hogy végre rendesen ÁLLJON! Egy jót akartam bulizni és meggyőződni arról, hogy milyen is alfa hímnek lenni, aki gigászi farkára csak a legszexibb nőket szúrja fel. És tudod, hogy ez a csoda megtörtént anélkül, hogy a Mikulásnak írtam volna? Ha azt akarod, hogy mostantól a modellek is csak rád pályázzanak, íme a módszer.

2-szer vastagabb férfiasság már az 1. csepptől kezdve

gropu gropu
RENDELD MEG MOST

+7 cm az ÓRIÁSI magabiztossághoz

A mentséget egy privát férfifórumon találtam meg, ahol arról társalogtak, hogy hol a legjobb (ingyen!) külföldön dugni. Az egyik felhasználó ilyen bejegyzést tett közzé:

forum
forum

Egy másik srác is írt a pénisznövelő SZUPERgélről:

forum
forum

Olvasás közben ugyanazt gondoltam, mint te most: egy nagy faszt... De mégsem hagyott nyugodni, hogy tartósan megnövelhetném lagymatag fütyim mindössze néhány cseppel. Az interneten felkutatott információk is megerősítettek abban, hogy ez egy biztonságos, természetes termék, amelyet szakmai ismeretek alapján hoztak létre, és nem valamilyen kínai betonkeverőben előállított vegyi tömegcucc. Ahhoz, hogy teljes képet kapjak, összehasonlítottam ennek a gélnek az előnyeit a konkurenciával. Nézd meg:

Mellékhatások
Működési idő
Közelítések
száma
A hatás
tartóssága
Népszerű "kék tabletta"
  • Fejfájás
  • Palpitáció
  • Légszomj
  • A máj leterhelése
kb. 60 min
Nincs adat
alacsony. A pénisz egy óra utám visszatér eredeti állapotába
Erogen
100% biztonság, mellékhatások nélkül
24 óra - szexre készen állsz "füttyszóra"
5 - 7 mindössze 1 éjszaka alatt
Magas. Rendszeres használat = tartós péniszhosszabbítás

Népszerű "kék tabletta"

Skutki uboczne

  • Fejfájás
  • Palpitáció
  • Légszomj
  • A máj leterhelése

Működési idő

kb. 60 min

Közelítések száma

Nincs adat

A hatás tartóssága

alacsony. A pénisz egy óra utám visszatér eredeti állapotába

Erogen

Mellékhatások

100% biztonság, mellékhatások nélkül

Működési idő

24 óra - szexre készen állsz "füttyszóra"

Közelítések száma

5 - 7 mindössze 1 éjszaka alatt

A hatás tartóssága

Magas. Rendszeres használat = tartós péniszhosszabbítás

Ezen kívül az is meggyőzött, hogy ez egy gél, ezért 1. kombinálható alkohollal (SZUPERdolog, mert ennyi kudarc után csakis bulikon szólítottam le csajokat, erősen becsípve), 2. maga a használat sokkal kellemesebb, mint az undorító dolgok lenyelése vagy a fütyi pumpálása (amit kétségbeesésemben én is kipróbáltam, és úgy felsértettem a faszomat, hogy soha többé. Nem ajánlom!). A cerka masszírozása és nagyítása egyben? Mondom: beszállok!

Megrendeltem, használtam, dugtam! 5 x egymás után!!!

Egy bekenés és azonnal 2 ajándék centi! Bazdmeg ha nem mérem le, nem hiszem el! 4 nap után a kukacom nem fért be az alsónadrágomba. Ezen túlmenően, a minőség egyértelműen a mennyiséggel párosult: a péniszem csak úgy állt, és még 7 pornós verésszeánsz után se lankadt le. Amint elértem a 21 centit, úgy döntöttem, hogy "terepi" próbát hajtok végre és írtam egy insta csajszinak, akire már fél éve folyt a nyálam. Kiderült, hogy bizony van tapasztalata és fénykép alapján is képes felismerni egy konkrét, domináló hímvesszőt. Minden további nélkül meghívott az ágyába és 3 órán át nem engedett ki. Készen álltam, mint még soha: a nadrágom kigombolásától a legvégéig. 5-ször egymás után. Még anál közben sem puhultam el, amivel kivívtam őszinte csodálatát és ismét meghívott egy közös estére. Vele és egy barátnőjével. Jó, mi?

Folyamatosan azt kérdezik tőlem itt a blogon, hogy miért vagyok ilyen közvetlen, merész és magabiztos. Nos, ezért: Az Erogennek köszönhetően egy igazi piton van a sliccem mögött és olyan erotikus az életem, mint még soha - szex hetente 5 alkalommal és folyamat modellek hívnak találkozóra (a környezetben gyorsan elterjedt, hogy 100-szor jobban bírom, mint sok kokainnal és anabolikummal szarrá égetett fütykös). A felháborodott szomszédoktól is kapom az anonim üziket, hogy "nem kívánjuk egész éjszaka ezeket az ÜVÖLTÉSEKET hallgatni!" Ez van, mindenkit kielégíteni azért én se tudok. 😉 De XXL méretű faszod rájt náu lehet:

Megjegyzések (10)

user
Marika • Ma
Ez szuper. Szeretném kipróbálni ezt a gélt, de nem tudom, hogyan győzzem meg a barátom, hogy ne sértődjön meg ;(
Válasz • Megosztás »
user
TestosterON [blog owner]Ma
Marika - nem kell rábeszélned, csak kend be a péniszét előjátékként és figyeld meg, ahogy a szemed láttára elkezd nőni. 😉
Válasz • Megosztás »
user
Jóképű_Peti • Ma
Jó, hogy bevált módszerekről beszélsz és nem valami késleltetett napalmról. 👍 Egy hét alatt 9 centit nőttem, és minden bizonnyal folyt köv!
Válasz • Megosztás »
user
TestosterON [blog owner]Ma
De ez a "folyt köv" minden bizonnyal valami jó nővel ugye? 😁
Válasz • Megosztás »
user
Jóképű_Peti • Ma
TestosterON, ez már alap amióta elkezdtem a kúrát. Az én kis Virágom azt mondja, hogy most olyan finoman nézek ki odalent, hogy muszáj a szájába vennie! 😜
Válasz • Megosztás »
user
András • Ma
Szuper termék, én is ajánlom. A Viagra a cipőjét se pucolhatja.
Válasz • Megosztás »
user
Mihaly • Ma
Fantasztikus, egy hét után 4 centivel vagyok előrébb!
Válasz • Megosztás »
user
Személyes Favágód • Ma
Ez a gél a legjobb, minden növelő tabletta ehhez képest cukorka
Válasz • Megosztás »
user
Jani_Papi • Ma
Megmentette a házasságomat. Mielőtt elkezdtem használni 5 perc alatt kész voltam, most több mint egy órát bírok
Válasz • Megosztás »
user
Facundo • Ma
Hahaha, huncut, kielégítetlen ribancok - ismerem ezt. Az interneten sejkhez méltó modell, igaziból pedig szétkúrt pinájú ocsmányság. Nekem is mindenki nemet mondott, amíg el nem kezdtem használni az Erogent, most meg minden ilyen csajnak csak BEMUTATOK
Válasz • Megosztás »
A termék kozmetikum. A cikkben szereplő személyes adatok a személyes adatok védelmével kapcsolatos kötelezettség miatt meg lettek változtatva. A kúra hatása a felhasználók egyéni hajlamától függ, és ettől függően eltérő lehet. A cikkben feltüntetett, kezelés hatékonyságával és működési sebességével kapcsolatos információk nem jelentenek terméktulajdonsággal kapcsolatos garanciavállalást. A szöveg reklámanyag.